ylabanner
liity henkiloasiakkaaksi liity yritysasiakkaaksi
etusivu palvelu edut henkiloille edut yritykselle alueet liity palveluun oma Nextpark hinnasto kyttohjeet asiakaspalvelu yhteistyossa

NextPark tekee pysäköintimaksujen hoidon helpoksi

NextPark on ensimmäinen Suomessa käyttöön otettu puhelinparkkipalvelu. Sen ansiosta hoidat pysäköintimaksusi ja muutat tarvitessasi pysäköintiaikaa vaivattomasti vain yhdellä soitolla. NextPark sopii erinomaisesti myös yritysten käyttöön, ja palvelun piiriin voi liittää rajoittamattoman määrän autoja.

Soittoosi vastataan heti ja muutama näppäily riittää

Soittaessasi NextPark-palveluun se vastaa heti ja tunnistaa autosi rekisterinumeron puhelinnumerosi perusteella automaattisesti. Sitten vain näppäilet pysäköintivyöhyketunnuksen sekä haluamasi pysäköinnin lopetusajan – ja asia on hoidettu. Vielä helpompaa on pysäköintiajan jatkaminen ja lopettaminen. Vaivatonta ja nopeaa.

Palvelu toimii ympäri vuorokauden – ja puhelu maksaa vain normaalin matkapuheluhinnan.

Oma NextPark -palvelussa hallitset saldoa ja käyttäjätietoja

Vaikka NextPark-palvelu toimii puhelimella, niin pysäköintimaksuja ei veloiteta puhelinlaskulla. Liityttyäsi palveluun saat käyttöösi Oma NextPark -ekstranetpalvelun kotisivuillamme.

Oma NextPark -palvelun kautta hallitset NextPark-tiliäsi: näet pysäköintimaksutapahtumat ja jäljellä olevan pysäköintisaldon sekä lisäät saldoa helposti verkkopankkien kautta tai luottokortilla. Palvelu lähettää myös automaattisesti muistutuksen tekstiviestinä, kun saldoa on jäljellä enää 5 euroa.

Oma NextPark -palvelussa hallitset myös käyttäjätietoja: voit lisätä tai poistaa NextPark-palvelun käyttäjiä ja tarvittaessa päivittää tietoja, jos esimerkiksi käyttäjän puhelinnumero tai auton rekisterinumero muuttuu.

Edut henkilöasiakkaalle         Edut yritykselle
yhteystiedot