ylabanner
liity henkiloasiakkaaksi liity yritysasiakkaaksi
etusivu palvelu edut henkiloille edut yritykselle alueet liity palveluun oma Nextpark hinnasto kyttohjeet asiakaspalvelu yhteistyossa

NextPark-palvelun kaupungit ja niiden pysäköintivyöhyketunnukset

Palvelu toimii tällä hetkellä Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Lohjalla, Porvoossa, Rovaniemellä ja Seinäjoella – ja laajenee koko ajan.

Pysäköintiin tarvitset vain pysäköintivyöhyketunnuksen.

Kun pysäköidyttyäsi soitat NextPark-palveluun, se pyytää ensin näppäilemään 3-numeroisen pysäköintivyöhyketunnuksen.

Pysäköintivyöhyketunnuksen jälkeen palvelu pyytää näppäilemään halutun pysäköinnin lopetusajan. Se näppäillään neljällä numerolla ilman välimerkkejä. Esimerkiksi jos haluat pysäköintiajan päättyvän klo 13:30, näppäilet numerosarjan 1330. Ja homma on hoidettu.

Kaikki tällä hetkellä käytössä olevat pysäköintivyöhyketunnukset näet ja voit tulostaa klikkaamalla alla olevaa Pikaohjeet ja pysäköintivyöhyketunnukset -linkkiä.

Oheinen pysäköintialue sijaitsee Helsingissä, ja sen pysäköintivyöhyketunnus on 414. Helsingissä pysäköintivyöhyketunnuksen ensimmäinen numero on aina 4, toinen numero kertoo vyöhykkeen, joka tässä tapauksessa on 1, ja kolmas numero enimmäispysäköintiajan, joka tässä on 4 (tuntia).
      pikaopas
yhteystiedot